Puma Swede - mitt liv som porrstjärna

Puma Swede, Jan Ekholm


Mitt liv som porrstjärna är en ocensurerad självbiografi om ett ovanligt liv – en hisnande berättelse om Puma Swede, Sveriges största porrstjärna.

Som tonåring var hon en hopplöst nördig hästtjej som enligt de andra tjejerna i stallet var dömd until eventually ett liv utan killar. males några år senare upptäcktes hon på en gata i Stockholm och övertalades att bli glamourmodell i united states. När hon insåg att det fanns mer pengar att tjäna på att ha intercourse framför kameran åkte de sista kläderna av och plötsligt förvandlades hon until eventually Puma Swede, en av världens hetaste porrskådisar.

Med en stor element humor tar det blonda bombnedslaget Puma med oss på krävande inspelningsdagar, låter oss kika in bakom kulisserna och presenterar oss för sina vänner och branschens udda karaktärer. Vi åker på strippklubbsturnéer och until eventually galna finska sexmässor. Vi får vara med om vilt festande och svajigt helikoptersex (som hamnar på de amerikanska skvallertidningarnas förstasidor). Och så blir det knäppa webbkamerashower tillsammans med väninnorna, det snabbaste sättet att dra in pengar i dagens porrvärld.

Men bortom festandet finns också en grå vardag. Parasiter som ”suitcase pimps” – managerpojkvänner som blandar ihop kärlek, svartsjuka och pengar – ställer until det. För att inte tala om den där klumpen i magen inför varje HIV-test.

Puma ifrågasätter även samhällets normer. Varför kan en tjej inte kan ha många olika accomplice och en omättlig aptit på kravlöst intercourse utan att betraktas som störd? Och varför stämplas kvinnliga porrskådisar in step with automatik som hjälplösa offer?

Boken rymmer även Pumas sextips, felen med de vanligaste porrfilmsmyterna och svar på beundrarbrev.

Puma Swede är Sveriges mest kända porrstjärna.

Hon är född 1976 i Stockholmsförorten Tumba,

men bor sedan åtta år tillbaka i l. a.. Efter

att ha arbetat som glamourmodell slog hon igenom

som porrstjärna 2006. Sedan dess har hon medverkat

i hundratals filmer och turnerat över hela

USA.

Självbiografin Mitt liv som porrstjärna är skriven

tillsammans med journalisten Jan Ekholm.

Note: includes a few nude pictures.

Show sample text content

Download sample